دو نوع سیستم دوربین مداربسته وجود دارد: آنالوگ و IP. در پست قبلی به اجزای اصلی سیستم دوربین مداربسته آنالوگ و نحوه راه اندازی آن پرداختیم . در این پست به تمام اصول اولیه یک سیستم دوربین مداربسته IP می پردازیم.
آنالوگ در مقابل IP چگونه کار میکند:
تفاوت اصلی بین سیستم های مداربسته آنالوگ و IP در نحوه انتقال و پردازش داده های ویدئویی است . دوربین های آنالوگ تصویر را به صورت سیگنال های ویدئویی ضبط می کنند که سپس از طریق کابل های کواکسیال به DVR منتقل می شود. سپس DVR سیگنالها را پردازش میکند و آنها را به صورت ویدیوی دیجیتالی که میتوان با یک مانیتور متصل مشاهده کرد، پنهان میکند.
با یک سیستم دوربین مدار بسته IP، تمام انتقال داده ها به جای کابل های کواکسیال از طریق شبکه متصل انجام می شود. علاوه بر این، دوربین های IP تمام پردازش سیگنال های ویدئویی را انجام می دهند، بنابراین نیازی به DVR نیست. دوربین های IP به یک NVR متصل هستند، اما این دستگاه فقط برای ذخیره و مشاهده فیلم است، نه برای پردازش. از آنجایی که سیستم دوربین مداربسته به یک شبکه متصل است، کاربران می توانند از راه دور از طریق اینترنت به فیلم دوربین خود دسترسی داشته باشند و آن را مشاهده کنند.
تنظیمات اولیه سیستم دوربین مداربسته IP با PoE
راه های مختلفی برای راه اندازی سیستم دوربین مدار بسته IP وجود دارد. اولین دو راهاندازی که به آنها خواهیم پرداخت، شامل استفاده از Power over Ethernet (PoE) است، زیرا این موارد رایجتر هستند. دوربینهای غیر PoE معمولاً به ۲ کابل نیاز دارند: یکی به ضبطکننده ویدیو برای انتقال داده و کابل دیگر به منبع تغذیه متصل میشود. PoE فقط به یک کابل اترنت نیاز دارد که هم قادر به انتقال داده و هم برق باشد. دوربین به جای وصل شدن به منبع تغذیه مجزا، برق خود را از دستگاه PoE که به آن متصل است دریافت می کند.
این نمودار نشان میدهد که اگر از NVR با پورتهای PoE داخلی در پشت دستگاه استفاده کنید، چگونه یک سیستم دوربین مداربسته IP پایه راهاندازی میشود. هر دوربین با یک کابل اترنت به NVR متصل می شود (در ادامه این مقاله به کابل های اترنت خواهیم پرداخت). از آنجایی که NVR از قبل دارای پورت های PoE است، نیازی نیست دوربین ها را به منبع تغذیه جداگانه وصل کنید زیرا آنها برق خود را از NVR می گیرند. سپس NVR از طریق روتر/مودم به شبکه شما متصل خواهد شد. از آنجایی که سیستم دوربین مداربسته IP شما به یک شبکه متصل است، می توانید از راه دور از طریق اینترنت به دوربین های خود دسترسی داشته باشید.
اگر می خواهید از PoE استفاده کنید اما NVR شما پورت های داخلی ندارد، می توانید از یک سوئیچ PoE استفاده کنید. سوئیچ PoE در اصل دستگاهی است که از چندین پورت PoE تشکیل شده است. برای تنظیم این، دوربین های خود را با استفاده از کابل های اترنت به سوئیچ PoE متصل کنید. سپس سوئیچ PoE را به روتر/مودمی که NVR شما نیز به آن متصل است وصل کنید. گزینه دیگر اتصال فیزیکی سوئیچ PoE به NVR است، اما این مورد نیاز نیست زیرا همه دستگاه ها به طور غیر مستقیم از طریق شبکه مشترک متصل خواهند شد. اگر میخواهید دوربینهای خود را دور از NVR نصب کنید، این تنظیمات نیز مفید خواهد بود.
در اینجا راه اندازی دیگری با استفاده از ترکیبی از یک سوئیچ PoE و یک NVR با پورت های PoE داخلی وجود دارد. اما چرا باید از هر دوی اینها استفاده کنید؟ سوئیچ PoE نه تنها برای زمانی که هیچ پورت PoE ندارید ، بلکه برای زمانی که به اندازه کافی از آنها در دسترس نیست مفید است. به عنوان مثال، فرض کنید که یک NVR دارید که می تواند 16 کانال را مدیریت کند، اما تنها دارای 8 پورت PoE داخلی است. اگر 16 دوربین دارید و سوئیچ PoE ندارید، 8 دوربین شما باید به منبع تغذیه خارجی وصل شوند، زیرا فقط 8 تا از آنها می توانند از PoE استفاده کنند. استفاده از سوئیچ PoE همه دوربین های شما را قادر می سازد از PoE استفاده کنند. 8 تای آنها روی NVR و 8 تای دیگر روی سوئیچ PoE خواهند بود. درست مانند تنظیمات قبلی، تمام دوربین ها به طور غیر مستقیم از طریق شبکه مشترک به NVR متصل می شوند.
تنظیمات اولیه سیستم دوربین مداربسته IP بدون PoE
اگر نصب یک سیستم غیر PoE را انتخاب کنید، راهاندازی اولیه مانند اولین راهاندازی PoE خواهد بود که به آن پرداختیم. تنها تفاوت این است که هر دوربین باید به منبع تغذیه خارجی وصل شود.
این نمونه دیگری از راه اندازی سیستم دوربین مداربسته IP غیر PoE است، اما با استفاده از یک سوئیچ معمولی. این سوئیچ به نوعی مانند یک افزونه برای NVR شما است. اگر پورت های کافی برای اتصال دوربین های شما به NVR وجود ندارد، می توانید دوربین های اضافی خود را به سوئیچ غیر PoE متصل کنید. سپس دوربین های شما به طور غیر مستقیم از طریق شبکه مشترک به NVR متصل می شوند. همچنین در صورتی که دوربین ها برای اتصال فیزیکی به NVR بسیار دور هستند، می توانید از سوئیچ استفاده کنید.
کابل ها و کانکتورهای اترنت
همانطور که قبلا ذکر شد، سیستم های دوربین مدار بسته IP داده ها را از طریق کابل های اترنت انتقال می دهند. کابلهای اترنت در دستههای مختلفی قرار میگیرند که بر اساس میزان دادهها و سرعت انتقال دادهها است. در اینجا جدولی از دسته بندی های مختلف آورده شده است:
دسته بندی | حداکثر سرعت انتقال |
Cat3 | 10 مگابیت بر ثانیه در 100 متر |
Cat5 | 10/100 مگابیت بر ثانیه در 100 متر |
Cat5e | 1 گیگابیت بر ثانیه در 100 متر |
Cat6 | 1 گیگابیت بر ثانیه در 100 متر |
برای بهترین عملکرد، باید از کابل های Cat6 استفاده کنید. هر چیزی زیر Cat6 کند و قدیمی است. اگر کابلهای اترنت را به صورت عمده برای اندازهگیری و برش میخرید، مطمئن شوید که کانکتورهای RJ45 را برای قرار دادن کابلها در پورتها خریداری میکنید.
نتیجه:
یک سیستم دوربین مدار بسته IP ممکن است پیچیده به نظر برسد زیرا به اتصال شبکه نیاز دارد، اما در واقع بسیار ساده و منعطف هستند. با یک سیستم IP، می توانید از PoE برای ساده کردن فرآیند سیم کشی استفاده کنید. علاوه بر این، شبکه اشتراکی گزینه های بیشتری را هنگام تنظیم دستگاه های شما ارائه می دهد. امیدواریم این راهنما توانسته باشد به شما کمک کند، اما اگر به کمک بیشتری نیاز دارید، همیشه می توانید با مشاوران فروش ما تماس بگیرید.
بدون دیدگاه